Кои сме ние

„Вендинг Груп” ООД е водеща компания, развиваща се във вендинг индустрията, създадена през 2005 г. в град Русе. Специализирани сме в изграждане, поддържане и обслужване на собствена мрежа от вендинг машини за:

  • топли напитки
  • пакетирани храни
  • безалкохолни напитки
  • минерална вода

Предлагаме пълната гама от: 

  • вендинг оборудване
  • продукти за вендинг автомати
  • суровини за вендинг автомати
За нас

Защо да се доверите на "Вендинг Груп" ООД

Дългосрочен партньор

Водени от желанието и стремежа си да изградим и поддържаме дългосрочни партньорски взаимоотношения, ние залагаме на безкомпромисно обслужване, иновативни, индивидуални решения и подход, съобразени със специфичните потребности на всеки наш клиент.

Лидер във вендинг индустрията

Удовлетвореността на нашите партньори, сформираният амбициозен екип, опитът и познанията ни дават самочувствие и увереност, че „Вендинг груп“ ООД е един от лидерите в страната във вендинг индустрията.

Стандартизирана дейност

В дейността си прилагаме доказано най-добрите европейски и световни практики, гаранция за което е въведеният и поддържан стандарт
ISO 9001:2015.

Доверието на Нашите клиенти

Явно доказателство за качеството на предлаганите от нас услуги е доверието, което ни гласуват нашите клиентите. С гордост можем да заявим, че наши партньори са едни от най-големите:

Производствени предприятия
Държавни институции
Болнични заведения
Вериги хранителни магазини
Компании от шивашката промишленост
Компании от хранително-вкусовата промишленост
Вендинг груп е Ваш доверен партньор

Нашият сайт използва "бисквитки" (cookies), за да функционира оптимално. Продължавайки нататък, ние приемаме, че сте съгласни с това. За повече информация    ВИЖ ТУК> >>

Vending Group Logo